Divertiland Water Park are alt program de functionare pentru a reduce amprenta de carbon

Incepand cu 1 august, Divertiland Water Park va avea alt program de functionare:
Luni – Vineri: 10:00-18:00
Program tobogane: 11:00-17:30
Sambata – Duminica: 10:00-20:00
Program tobogane: 11:00-18:00

Aceasta decizie a fost luata din dorinta noastra de a reduce pe cat posibil amprenta de carbon emisa de activitatea parcului acvatic.
Amprenta de carbon sau amprenta CO2 reprezinta emisiile totale de gaze cu efect de sera pe care o companie sau o persoana le poate produce prin activitatile sale. Acestea contribuie pe termen lung la cresterea nivelului de poluare si la schimbarile climatice.

Prin aceasta schimbare, facem primul pas in reducerea impactului asupra mediului si vom depune eforturile necesare pentru a ne desfasura activitatea intr-un mod mult mai sustenabil, care sa puna o amprenta pozitiva asupra mediului inconjurator si a vietii noastre.

Astfel, limitarea consumului in cadrul parcului printr-un program mai scurt sau punerea la dispozitia vizitatorilor a autobuzelor gratuite pentru a reduce numarul de masini care vin la Divertiland sunt doar cateva din actiunile pe care le dezvoltam cu acest scop.

Ne dorim si in viitor sa continuam pe acest drum si sa gasim cat mai multe solutii sustenabile pentru a eficientiza resursele parcului acvatic, dar si pentru a avea un mediu mult mai sanatos.