Atractii una si una cu oferta 1+1 – Duo Vacanta

Cu soarele sus pe cer arzand mereu de nerabdare pentru o noua runda de distractie, la Divertiland sezonul 2022 are misiunea de a transforma vara intr-o super-vacanta. Stii deja destinatia perfecta, dar stii oare ce oferta ti-am pregatit pentru cel de al treilea weekend al lunii iunie?

Chiar asa, vestile bune vin in valuri, iar la Divertiland valurile nu contenesc. Inmultim totul cu 2 pentru ca, in perioada 25-30 iunie, iti dam posibilitatea de a beneficia de oferta Duo Vacanta. Copiii cu varsta de pana in 11 ani au intrare libera, in sistem 1+1, daca viziteaza parcul insotiti de un adult. Noi spunem ca atmosfera va fi superba, plina de veselie, adrenalina si aer pur de vacanta!

Grupurile de tobogane Kilimajaro si Waterfall te provoaca la un test de viteza si curaj. Energia piscinei cu valuri te invita la o sesiune speciala de distractie. Ghidusiile si inotul liber fac casa buna impreuna in piscina olimpica, iar alaturi, piscina copiilor isi rasfata piticotii cu apa mica si loc destul de joaca. Toboganele Hippo Pool si zona Elephant Springs sunt locuri in care aventurile celor mici pot lua si mai multe intorsaturi, in timp ce adultii pot astepta preparea cocktailului preferat in mini piscinele dedicate lor din dreptul barului The Beach.

In perioada 25-30 iunie, facem valuri la Divertiland cu mic, cu mare, iar gratie promotiei de weekend totul este mult mai usor pentru tine. Tot ce trebuie sa mai stii este ca de oferta Duo Vacanta poti beneficia in baza unei dovezi a varstei juniorului. Atat de simplu, atat de SUPER, atat de limpede – ca apa de la Divertiland! Cumpara biletele online sau, daca vrei, le poti achizitiona de la parc.

La cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, parcarea este foarte generoasa, dar daca iei in calcul si alte variante de a veni aici, o poti face cu autobuzul STB 137, pana la Hornbach-Kika, sau cu trenul din statiile Gara de Nord si Gara Basarab.

Ai inainte un iunie croit pe distractie. Stii deja formula castigatoare: Duo Vacanta!